Zakelijke Overnachting Bloemendaal

WERKEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING

Vergaderen, netwerken, presenteren, brainstormen, teambuilden of een training geven? Het kan allemaal in Zaal Bleecker in Bloemendaal. In een inspirerende bosrijke omgeving combineer je een zakelijk event met een overnachting in een boutique hotel.

Vergaderlocatie voor 16 personen

In het centrum van Bloemendaal, vlakbij Haarlem en Amsterdam bevindt zich hotel Bleecker. Dit kleine boutique  hotel met slechts 11 kamers ligt in een prachtige omgeving. Je kunt hier productief vergaderen en genieten van een heerlijke lunch of borrel met een groep tot 16 personen.  Wordt het te laat of heb je twee dagen nodig voor jouw event? Laat je gasten logeren in Hotel Bleecker. Er zijn legio mogelijkheden om jouw zakelijke event te combineren met sportieve, culturele, culinaire of ontspannende activiteiten. 

Knusse vergaderzaal

Zaal Bleecker is een knusse ruimte en is ideaal voor een vergadering, training of brainstormsessie. Brasserie Bleecker verzorgt de catering met heerlijke smoothies, verse salades en de meest overheerlijke huisgemaakte broodjes. Tussendoor even ontspannen? Maak gebruik van onze fietsen en verken de prachtige omgeving. Het strand en de Kennemerduinen zijn om de hoek. 

Alles bij de hand

Uiteraard beschikt Zaal Bleecker over snelle WIFI verbinding en zijn alle moderne faciliteiten zoals een Hi-Res Beamer, projectiewand, flipover, geluidsversterking en aanwijzers aanwezig. De tafelopstelling passen wij aan jouw wensen aan. 

en meer ...

Tussen de duinen en het bos ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. Hier kun je iedere zomer genieten van pop, cabaret, dans, klassiek, opera, theater en kindervoorstellingen. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is het kloppend hart voor alle inwoners van Haarlem en omgeving. Met de Ruïne van Brederode worden de resten aangeduid van Kasteel Brederode bij Santpoort-Zuid. De Waterkoets neemt je mee voor de leukste boottochtjes door Haarlem en omgeving.