Bruidssuite Bloemendaal

ALLES IS LIEFDE

De huwelijksnacht is de afsluiting van een van de mooiste dagen van je leven. Geniet na van deze onvergetelijke dag en van elkaars aanwezigheid in een luxe bruidssuite in Bloemendaal. Een fantastische plek waar je je als kersvers echtpaar heerlijk terugtrekt en alle indrukken van de dag kunt laten bezinken. 

Gefeliciteerd bruidspaar

Overnacht in de romantisch aangeklede Superior Suite in de nok van Hotel Bleecker. Rozenblaadjes op jullie bed, samen uitgebreid badderen in het vrijstaande tweepersoonsbad, een fles champagne en chocolade op je kamer. Gefeliciteerd, bruidspaar!

The day after

De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt in de suite. Geen haast, alle tijd. Je hoeft pas om 13.00 uur uit te checken. Praat lekker na over jullie mooie dag. Misschien nog één keer samen in bad voordat jullie vertrekken?

Nog heel even…

Als echtpaar verlaten jullie het hotel. Wist je dat de Kennemerduinen en het strand vlakbij zijn? Sluit jullie bruiloft en huwelijksnacht af met een heerlijke wandeling door de duinen of op het strand voordat jullie weer naar huis toe gaan.

en meer ...

Tussen de duinen en het bos ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. Hier kun je iedere zomer genieten van pop, cabaret, dans, klassiek, opera, theater en kindervoorstellingen. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is het kloppend hart voor alle inwoners van Haarlem en omgeving. Met de Ruïne van Brederode worden de resten aangeduid van Kasteel Brederode bij Santpoort-Zuid. De Waterkoets neemt je mee voor de leukste boottochtjes door Haarlem en omgeving.