Overnachten in Bloemendaal

EEN VEELZIJDIGE BESTEMMING

Bloemendaal is de perfecte locatie om er even lekker tussenuit te gaan. Samen, met het gezin of met vrienden. Prachtig gelegen achter de duinen, het strand en de Kennemerduinen vlakbij en als kers op de taart het altijd gezellige Haarlem om de hoek. Sportieve, culturele en ontspannende activiteiten, chillen en dansen in de strandtenten en culinair genieten. Het kan allemaal in Bloemendaal.

City Trip

De unieke ligging – omringd door natuur en leuke steden – maakt Bloemendaal een gewilde locatie. Het charmante dorp heeft een aantal leuke winkels en restaurants met terrassen. De straten zijn rustig en groen en de huizen hebben een prachtige architectuur. Voor wie de levendige sfeer van de stad wilt proeven, staat binnen tien autominuten in het historische centrum van Haarlem. Ook Amsterdam, Alkmaar en Hoorn zijn gemakkelijk te bereiken. Vergeet niet om de Zaanse Schans te bezoeken tijdens je verblijf in Bloemendaal.

Omringd door natuur

Met het strand en de Kennemerduinen om de hoek is het hier het hele jaar rond puur genieten. Waai uit op het strand, wandel of fiets door de duinen of maak een buitenrit te paard om de omgeving te verkennen. Sta niet gek te kijken als je oog in oog komt te staan met Konikpaarden of Schotse Hooglanders.

Voor de fijnproevers

Optimale verwennerij vind je bij Restaurant de Bokkedoorns met maar liefst twee Michelinsterren. Het restaurant waar chef-kok Roy Eijkelkamp de sterren van hemel kookt, ligt aan de Zeeweg richting het strand van de  Bloemendaal. Een heerlijke avond genieten.

en meer ...

Tussen de duinen en het bos ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. Hier kun je iedere zomer genieten van pop, cabaret, dans, klassiek, opera, theater en kindervoorstellingen. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is het kloppend hart voor alle inwoners van Haarlem en omgeving. Met de Ruïne van Brederode worden de resten aangeduid van Kasteel Brederode bij Santpoort-Zuid. De Waterkoets neemt je mee voor de leukste boottochtjes door Haarlem en omgeving.