Weekendje weg aan de kust

ECHT EVEN UITWAAIEN

Weekendje weg? Het gezellige Bloemendaal is de perfecte uitvalbasis voor een weekendje weg aan de kust. De stranden van Bloemendaal aan Zee en Zandvoort aan Zee bereik je na een korte fietstocht of autorit door de prachtige Kennemerduinen. In de Kennemerduinen kan je heerlijk wandelen en fietsen en de grote grazers, konikpaarden, hoogland runderen en zelfs wisenten bewonderen. Aan het strand worden (golf-)surflessen en kitesurflessen gehouden. Gewoon lekker uitwaaien? Ga dan voor een strandwandeling en aansluitend voor een lekker hapje of drankje bij een van de hippe strandtenten.

Bloemendaal boutique hotels en appartementen

De Bloemendaal Hotel Collection is een selectie van unieke boetiek appartementen en hotelkamers in het centrum van Bloemendaal. De moderne inrichting, de kleinschalige opzet en de persoonlijke aandacht maken van je verblijf een onvergetelijk weekendje weg. De centrale receptie en de brasserie bevindt zich in Hotel Bleecker.

Met de trein van en naar Bloemendaal

Bloemendaal bereik je eenvoudig met de trein of auto. Station Bloemendaal heeft een uitstekende treinverbinding met onder andere Haarlem, Amsterdam, Castricum, Alkmaar en Hoorn.

Uitstapjes in de omgeving

Ga winkelen in de gouden straatjes in het historische centrum van Haarlem, zoek een dag de gezellige drukte van Amsterdam op, verken de schitterende natuur in de Kennemerduinen, ga wandelen of paardrijden langs het strand, beleef de zonsondergang in een van de strandtenten en dans de nachten door in een van de strandclubs.

en meer ...

Tussen de duinen en het bos ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. Hier kun je iedere zomer genieten van pop, cabaret, dans, klassiek, opera, theater en kindervoorstellingen. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is het kloppend hart voor alle inwoners van Haarlem en omgeving. Met de Ruïne van Brederode worden de resten aangeduid van Kasteel Brederode bij Santpoort-Zuid. De Waterkoets neemt je mee voor de leukste boottochtjes door Haarlem en omgeving.