Brasserie Bleecker

ONZE STIJLVOLLE EETLOCATIE IN HARTJE BLOEMENDAAL

Geen ontbijtbuffet bij Brasserie Bleecker maar heerlijke, vers bereide ontbijtgerechten! Omdat we met à la carte ontbijt het eten zo vers mogelijk kunnen bereiden, is het ook nog eens duurzaam! We gooien minder eten weg dat overblijft. Geeft toch weer een extra goed gevoel om de dag goed mee te beginnen!

Ontbijt & lunch

Het à la carte ontbijt wordt geserveerd tussen 8:00 en 11:00 uur. Eerder ontbijten of romantisch samen ontbijten op de kamer? Geen probleem, laat het ons even weten tijdens het inchecken. In het weekend serveren wij tot 14:00 ook lunch. 

Borrelen

Niks fijner dan na een lange wandeling over het strand of een mooie fietstocht door de duinen, je terug te trekken op je hotelkamer of suite en te genieten van een goed glas wijn. We bezorgen er graag een heerlijke borrelplank bij, met zorg samengesteld uit lokale streekproducten.

Vieren

Uw verjaardag, jubileum, babyshower of ander feest bij Hotel Bleecker.

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Hotel Bleecker biedt een sfeervolle en multifunctionele locatie aan in het centrum van Bloemendaal. De zaal kan volledig naar uw wensen wordt aangepast: met voldoende staantafels en zitruimte kunnen we de zaal precies zo inrichten zoals u dat graag wilt.

We bieden verschillende arrangementen aan, onder andere met ontbijt, lunch, koffie met gebak en wijn en bijbehorende hapjes.

Vergaderen

Een comfortabele vergaderlocatie in het centrum van Bloemendaal, in de nabijheid van Haarlem en Amsterdam. Op enkele minuten afstand van de stad kunt u hier productief vergaderen en genieten van een heerlijke lunch of borrel met een groep tot 16 personen.

Wilt u tussendoor even ontspannen? Maak dan gebruik van onze CycleShare fietsen en verken de groene, bosrijke omgeving.

Zaal Bleecker is een knusse vergaderruimte aan de voorkant van het hotel en is ideaal voor een vergadering, training of brainstormsessie voor een groep tot 16 personen. De catering wordt verzorgd door Brasserie Bleecker met heerlijke smoothies, verse salades en de meest overheerlijke huisgemaakte broodjes.

In de vergaderzaal heeft u de beschikking over moderne faciliteiten zoals het gebruik van een HiRes Beamer, projectiewand, flipover, geluidsversterking en aanwijzers. Uiteraard is er een snelle WiFi verbinding aanwezig. De tafelopstelling kan worden aangepast aan de grootte van uw groep.

en meer ...

Kookworkshops! Direct tegenover het hotel ligt Studio Roosmarijn. Op deze prachtige locatie kunt u een vergadering combineren met een kookworkshop. Ook voor andere gezelschappen is de studio een ideale locatie om een kookworkshop te volgen.

Contactformulier

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.